Tankönyvek átvételével kapcsolatos információk

2016. augusztus 29.

A tankönyvcsomagok kiosztására szeptember 1-jén kerül sor, délelőtt az osztályfőnöki órák alatt.

 Azok a tanulók, akiknek szülei a szuloifelulet.kello.hu oldalon egyénileg intézték a fizetést eszerint fognak eljárni. Akik ezt elmulasztották, azoknak a KELLO - ígérete szerint - számlát és sárga csekket fog küldeni, melyet a tankönyvcsomaggal együtt adunk át, s a pénzt majd utólag kell befizetni Az ingyenes tanulók csomagjukat, szintén ezen a napon, a könyvtárban vehetik fel.

Ebben a tanévben a KELLO megszüntette a tankönyvek visszáruzását. A változás a fizetős tanulókat érinti elsősorban: nekik már nincs módjuk arra, hogy rendelésükön módosítsanak, hiszen erre április közepétől június végéig volt lehetőségük a szülői felületen keresztül. Tehát a felesleges könyveket már nem lehet visszaadni a tankönyvfelelősnek, hanem egyénileg kell visszaküldeni a KELLO-nak:
"Szülők, élve elállási jogukkal, saját költségen a felesleges tankönyveket hibátlan állapotban az alábbi címre visszaküldhetik. Könyvtárellátó Nonprofit Kft. 2225 Üllő, Zöldmező u. 3."(Idézet a KELLO körleveléből.) A teljes csomag árát, azonban előbb be kell fizetni.