Sikeresen zárult az idei Balassi Feszt

2016. október 10.

2016. október 7-én rendezte meg a iskolánk szülői munkaközössége a tanév Balassi Fesztjét. A szervezők a 6.a és a 6. b osztályok voltak.

A programot az igazgatói köszöntés után a szülők és a tanárnők közös meglepetéstánca nyitotta meg.  Köszönjük a vállalkozó kedvű szülőknek, Chikán Mártonnak, Bólyai Istvánnak és a Szeles házaspárnak, valamint Tóth László tanár úrnak, hogy vidám műsorukkal szórakoztatták a közönséget. Volt kvízjáték, tombola és szülők olimpiája is.  A z  5. a osztály nyerte el a legaktívabb osztály címet, ők külön Balassi-címeres tortát kaptak jutalmul. A legsikeresebbnek a vetélkedők során a versengő csapatok külön-külön énekkari bemutatója bizonyult.
Köszönjük mindenkinek, aki támogatta a rendezvényt, hogy adományával hozzájárult ahhoz, hogy az SZMK által kitűzött cél, az iskolai rendezvények hangosításának korszerűsítése megvalósulhasson. A rendezvény bevétele mintegy 650 000 forintra tehető.
Köszönjük a szervező osztályok szülői közösségének a szervezésbe fektetett munkáját.
Köszönjük a balassis diákoknak, hogy közösségi szolgálatukkal segítettek a szülőknek a terem berendezésében, a beléptetésben és szombaton a rendrakásban.

Az este hangulatát jól mutatják Kuroli Enikő és Kazár Pál fotói:
https://drive.google.com/drive/folders/0B2PfC851mbVObElFTWxWY3d6ODg


                                        Bíró Róza

a 6. B osztályfőnöke