A tehetségkutató verseny eredményei

2013. november 28.

Az alábbiakban közzétesszük a november 15-16-án lezajlott "Tehetség - XXI." tehetségkutató verseny eredményeit.

Bővebben: Tehetségverseny eredményei 2013

A tehetségkutató verseny eredményei

2012. november 21.

Idén 136 kisdiák részvételével zajlott a hétvégén a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnáziumban rendezett Tehetségverseny. A versenyzők 75 százaléka a XVII. kerületi általános iskolákból érkezett, míg a többiek a környező településekről, illetve a szomszédos kerületekből jöttek. A nagy érdeklődés is igazolja, hogy a tehetséggondozásnak egyre inkább kitüntetett szerep jut szűkebb és tágabb környezetünkben.

Bővebben: Tehetségverseny eredményei 2012

TÁMOP-3.4.3 "Együtt Rákosmente tehetségeiért" projekt zárórendezvénye

2011. június 14.

Fohsz Tivadar alpolgármester köszöntőjével nyílt meg június 14-én délután az Együtt Rákosmente tehetségeiért című pályázati projekt zárórendezvénye. A pályázatban négy kerületi iskola vett részt: a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium, a Jókai Mór Általános Iskola és a Laborcz Ferenc Általános Iskola. A pályázat során elnyert összeg közel 20 millió forint volt.

Bővebben: TÁMOP-3.4.3 zárórendezvény

Ifjú tehetségek versenye 2010

2010. november

A Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium, a Jókai Mór Általános Iskola, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium, a Laborcz Ferenc Általános Iskola tanulói körében tehetségkutató versenyt szerveztünk. A vetélkedőn az 5. és a 6. osztályba járó diákok vettek részt – a négy iskolából összesen több mint százan.

Bővebben: Ifjú tehetségek versenye