Projektzáró rendezvény

2017. június 22.

2017. június 14-én a projektben részt vevő diákok, szüleik és tanárok részvételével zárórendezvényt szerveztünk, amelynek keretében összefoglaltuk a két év eseményeit, majd kötetlen beszélgetéssel, evéssel-ivással búcsúztunk a programtól.

Bővebben: Projektzáró rendezvény

Projekttalálkozó Spanyolországban: 2017. május

2017. június 22.

2017. május közepén a spanyolországi Gijón városában zajlott le a projekt újabb, s egyben utolsó találkozója. Az alábbiakban a projekttalálkozóhoz kapcsolódó anyagokat találhatunk.

Bővebben: Projekttalálkozó Spanyolországban: 2017. május

Projekttalálkozó Belgiumban: 2017. január

2017. január végén a belgiumi Mol városkában zajlott le a projekt újabb találkozója. Az alábbiakban a projekttalálkozóhoz kapcsolódó anyagokat találhatunk.

Bővebben: Projekttalálkozó Belgiumban: 2017. január

Projekttalálkozó Hollandiában: 2016. október

2016. októberében Hágában zajlott le a projekt újabb találkozója. Az alábbiakban a projekttalálkozóhoz kapcsolódó anyagokat találhatunk.

Bővebben: Projekttalálkozó: Hága

Budapesti projettalálkozó: 2016. április 10-16.

Budapesten, a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium cserediákokat látott vendégül az Európai Unió által támogatott Erasmus + program keretében. A vendégek Belgiumból, Hollandiából és Spanyolországból érkeztek.

Bővebben: Projekttalálkozó: Budapest

A projekt bemutatása - TV-interjú

Az alábbiakban a projekthez kapcsolódó TV-interjút adjuk közre, amelyet a Rákosmente TV készített Kocsi Andrea és Szép Edit tanárnőkkel.

Bővebben: A projekt bemutatása

A megvalósítás dokumentumai

Bővebben: A megvalósítás dokumentumai

Disszeminációs anyagok

Bővebben: Disszemináció