bkftlogo

KONCEPCIÓ a globális felelősségvállalásra nevelésről

2017. május 10.

A "Koncepció a globális felelősségvállalásra nevelésről a formális és nem-formális oktatásban Magyarországon" c. dokumentum letölthető innen.

A kupakgyűjtés eredményei - 2017. április

2017. április 30.

Az alábbiakban közzétesszük a kupakgyűjtés eredményeit (eredménylista, oklevelek).

Bővebben: A kupakgyűjtés eredményei - 2017. április

A természettudományos vetélkedő eredményei

2017. április 10.

Az elmúlt napokban hirdettünk eredményt a március végén megtartott iskolai természettudományos vetélkedővel kapcsolatban.

Eredmények bővebben...       Feladatok megoldásai bővebben...

„Olvass természettudományt!” - lezárult a vetélkedő

2016. augusztus 30..

Az elmúlt tanévben egy 9 fordulóból álló vetélkedőt hirdetünk, ahol minden fordulóban egy, a természettudományokhoz kapcsolódó irodalmi művet kellett elolvasni, és a hozzá tartozó feladatlapot kitölteni. Az alábbiakban közzétesszük a vetélkedősorozat eredményeit:

Bővebben: eredmények...

Olvass természettudományt! - természettudományos vetélkedő

2015. szeptember 1.

Egy 9 fordulóból álló vetélkedőt hirdetünk, ahol minden fordulóban egy, a természettudományokhoz kapcsolódó irodalmi művet kell elolvasni, és a hozzá tartozó feladatlapot kitölteni. Szeretnénk, ha minél több balassis diák kedvet kapna az olvasáshoz, és látná, hogy a természettudományok mennyire érdekesek, és milyen nagy szeletét ölelik fel az életünknek.

Bővebben: Olvass természettudományt

A természettudományos vetélkedő eredményei

2015. április 9.

2015. március 18-án sikeresen lezajlott a biológia-kémia-földrajz-természetismeret munkaközösség által szervezett természettudományos vetélkedő. A részletekről az alábbiakban lehet olvasni.

Bővebben: Természettudományos vetélkedő 2015

Lezárult a természettudományos pályázat

2013. július 12.

Sikeresen lezajlottak a természettudományok népszerűsítésére kiírt "Tudomány és technika" c. pályázatban kitűzött programok, köztük a programot záró tábor is.

Bővebben: Lezárult a természettudományos pályázat

 

Honismereti tábor a Bükkben

2013. július 7.

2013. június 30. és július 5. között hetedik alkalommal került megrendezésre iskolánk honismereti tábora.  A táborozók megismerkedtek a Bükk hegység földrajzával, élővilágával, történelmével. Jártak Lillafüreden, Miskolcon, Miskolctapolcán, a diósgyőri várban, túráztak a Garadna-völgyben, a Bükk-fennsíkon és bejárták a környék barlangjait (Anna-barlang, Szent István barlang, Szeleta-barlang, Létrási vizes barlang).

Bővebben...