Harmadik balassis szabadidős tábor – Cserhátszentiván - Angyalkert

2020. július 27.

Az idén nyáron 44 diákunk táborozhatott Cserhátszentivánon. Programokkal teli vidám hetet tölthettek a gyerekek az Angyalkert Táborban.

Bővebben: Harmadik balassis szabadidős tábor – Cserhátszentiván -...

Erdei vándortábor a Bakonyban

2020. július 12.

Idén 4. alkalommal lehetett részese iskolánk az Erdei Vándortábor Programnak. 31 diákunk 4 tanár kíséretében rótta a Bakony túraútvonalait.

Bővebben: Erdei vándortábor a Bakonyban

Csibetábor Lajosházán

2020. július 15.

Az idei évben is nagy várakozás előzte meg a Csibetábort. A friss kisgimnazistáink itt ismerkedhettek meg egymással, s az évfolyam többi felvett tanulójával. A festői szépségű Mátra most is a kristálytiszta levegőt a csörgedező kispatakot, a szépen rendben tartott panziót kínálta a nyári első, tisztán azonos korcsoportos táborozóknak.

Bővebben: Csibetábor Lajosházán - 2020. július

Tematikus tábor a Balatonnál

2020. július 6.

Táborozó diákjaink remek helyen és programokkal gazdag hetet tölthettek el Balatonalmádiban, a Magyar Tudományos Akadémia üdülőjében.Túráztak a Vörös Homokkő Tanösvényen az óvári messzelátóig. Megnézték a Szent Jobb kápolnát és a templom szép környékét is bejárták.

Bővebben: Tematikus tábor a Balatonnál

Trianon 100 - megemlékezés a Nemzeti Összetartozás Napján

2020. június 4.

Az alábbiakban egy verses videóösszeállítással emlékezünk meg a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójáról.

Bővebben: Trianon 100

Online ballagás 2020. április 30.

2020. április 30.

Az alábbi videóösszeállításban búcsúzunk végzős diákjainktól:

Bővebben...

Holokauszt emléknap

2020. április 16.

Április 16-án emlékezünk meg a holokauszt magyarországi áldozatairól. Az emléknap keretében a Holokauszt Emlékközpont online programokat szervez csütörtökön a délelőtti órákban, amelybe iskolánk diákjai is bekapcsolódhatnak. Intézményünk pedig egy korábbi emléknapi iskolarádiós felvétel közzétételével emlékezik az áldozatokra.

Bővebben: Holokauszt emléknap 2020

Sítábor a Magas-Tátrában

2020. március 30.

Iskolánk diákjai még a járványhelyzet előtt március első hetében, még a járványhelyzet előtt sítáboron vehettek részt a Magas-Tátrában. A program kiváló alkalmat jelentett a késmárki Országh Pál Gimnáziummal az elmúlt évben kialakult kapcsolat ápolására is. Az alábbiakban a szervező pedagógus, Faragó Ildikó tanárnő beszámolóját olvashatjuk.

Bővebben: Sítáboron a Magas-Tátrában