Rendkívüli közlemény az iskolai munkarend változásáról

2020. november 10.

A Kormány járványügyi intézkedései alapján az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2020. november 10-i határozata rendelkezik a középiskolás korú diákok számára bevezetendő tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről.


A határozat értelmében 2020. november 11-től gimnáziumunk 9 – 12. évfolyamán a digitális munkarend lép életbe. A tavaszi online oktatási időszak tapasztalatait felhasználva a következő fontos információkat közöljük:
1. Az eddig érvényben lévő órarend és csengetési rend változatlan marad.
2. A diákok a Google Classroom platformon keresztül kapják a tananyagot, illetve tartják a kapcsolatot a csoporttal és a tanárral. A valós idejű online órákat a Google Meet rendszerén keresztül tartjuk.
3. Minden diákunk figyelmébe ajánljuk a tavasszal kialakított „Netikett” című szabálygyűjteményt!

Az 5 – 8. évfolyamok a személyes jelenlétet igénylő oktatásban részesülnek a továbbiakban is; számukra tehát nem szervezünk online oktatást. Eddigi órarendjük nem változik.
Az iskolába bejáró diákjaink továbbra is igénybe tudják venni a menzát. Az iskolai büfé 9.00 órától 13.20 óráig tart nyitva.

További fontos információ, hogy az őszi szóbeli érettségi vizsgákat (november 23 – 26.), valamint az OKTV előre ütemezett iskolai fordulóit a hagyományos módon meg tudjuk tartani.