Igénylőlap tankönyvtámogatáshoz a 2018/2019-es tanévre

2018. április 11.

Az ingyenes tankönyvtámogatáshoz szükséges igénylőlap letölthető innen.

Információk a tankönyvek átvételéről

2015. augusztus 28.

Tisztelt Szülők, Diákok!
A tankönyvcsomagok kiosztására idén is szeptember elsején kerül sor, az osztályfőnöki órák keretében. Újdonság, hogy idén csak a tankönyvek átvétele után kell majd fizetniük: a csekket a csomaggal együtt kapják meg. Ezek átvételét aláírásukkal igazolni kell, ezért felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a könyveket csak a diákok vagy szüleik vehetik át. Az ingyenes tanulók tankönyveiket a könyvtárban vehetik át, ennek lebonyolításáról az osztályfőnöki órán kapnak tájékoztatást. Az át nem vett csomagok szeptember 8-án visszáruzásra kerülnek.

Tóth László tankönyvfelelős

Bővebben: Tankönyvek átvétele 2015

Szeptember 2-án lehet átvenni a tankönyveket

2013. augusztus 14.

A tankönyveket a KELLO a tanévkezdésre postai úton minden tanulónak névre szólóan kiküldi az iskolába. A tankönyvek átvétele szeptember 2-án délelőtt, az első osztályfőnöki órákon történik majd.
A tankönyvátvételkor a befizetés-igazolót eredetiben be kell mutatni, illetve annak egy másolatát le kell adni!

Tájékoztató a tankönyvek kifizetésével kapcsolatban

2013. augusztus 8.

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) több kafetéria-szolgáltatóval is megállapodást kötött annak érdekében, hogy a munkáltató által béren kívüli juttatásként adható iskolakezdési utalvány is felhasználható legyen a tankönyvek kifizetésére. A KELLO által minden iskolás gyermek nevére kipostázott díjbekérőt 2013. augusztus 1-jétől a kijelölt postahivatalokban, valamint a kialakításra kerülő KELLO-pontokon iskolai Erzsébet-utalvánnyal, Sodexo Iskolakezdési utalvánnyal, Posta Paletta Iskola utalvánnyal, Edenred Ticket Service beiskolázási utalvánnyal, illetve Puebla beiskolázási utalvánnyal is ki lehet majd egyenlíteni. A KELLO-pontokon pedig az OTP Cafeteria kártyát is elfogadják majd.
A befizetési határidő július 31-ről augusztus 15-re módosult.

Bővebben: Tájékoztató a tankönyvekkel kapcsolatban 2013

Tankönyvlista a leendő 5. évfolyamosok számára

2013. május 16.

Mellékelten közöljük az 5. évolyamos tanulók számára a 2013/2014-es tanévre vonatkozó tankönyvlistát. A rendeléshez kérjük a szülőket, hogy 2013. május 30-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail-címen jelezzék, hogy melyek azok a könyvek, amelyekre a listából NEM tartanak igényt.

Bővebben: Tankönyvlista az 5. évfolyamosok számára

Tankönyvárusítás

2012. augusztus 24.

A tankönyvárusítás időpontjai: augusztus 30-án (csütörtök) 12:00 - 18:00 óra között, valamint augusztus 31-én (péntek) 8:00 - 12:00 óra között.

Minden tanuló tankönyvrendelése - a kiosztandó könyvekkel és a fizetendő összegekkel együtt - megtalálható itt.

Az ötödik évfolyamon a leadott kérelmek alapján az alábbi tanulók részesülnek ingyenes tankönyvellátásban:

Bővebben: Igyenes tankövellátás az 5. évfolyamon

Ingyenes tankönyvellátásban részesülő tanulók a 2012/2013-as tanévben

2011. december 15.

Tisztelt Szülők, Diákok!

Az alábbiakban osztályonként közöljük azoknak a tanulóknak a nevét, akiknek az ingyenes tankönyvigényléssel kapcsolatban leadott  kérvényét - a törvényben megfogalmazott feltételeknek megfelelően - pozitívan bíráltuk el, illetve a visszautasítottakét, az indoklással együtt.

Bővebben: Ingyenes tankönyvellátás 2012