Tájékoztatás 

2021. május 7.

A Kormány 233/2021. (V.6.) Korm. rendelete értelmében 2021. május 10-én (hétfőn) véget ér a távoktatás, így az 5 – 11. évfolyamok visszatérnek az iskolába. Hétfőtől a „B” heti órarend szerinti jelenléti oktatás lesz, online oktatást nem szervezünk.A 2021. május 10-én kezdődő jelenléti oktatás idején is érvényben maradnak az EMMI által 2020.október 1-jén kiadott intézkedési terv alapján kibővített iskolai eljárásrend előírásai.

 A Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium a COVID-19 járványügyi helyzetre tekintettel kidolgozta az iskolalátogatás protokollját annak érdekében, hogy a diákok, pedagógusok és az iskola minden dolgozója számára biztonságos környezetet teremtsen.

A helyi eljárásrend kialakításakor figyelembe vettük az EMMI által kiadott intézkedési tervet. Az iskolai sajátosságok ismeretében igyekeztünk a lehető legoptimálisabb megoldásokat megtalálni. Kérünk minden diákot, szülőt és kollégát, hogy az alábbi előírásokat maradéktalanul tartsák be. Vigyázzunk a magunk, a társaink és az egész közösség egészségére!
A mellékelt dokumentumban további részletek olvashatók: