Comenius projekttalálkozó Olaszországban

2014. május 25.

2014 májusában Velencében járt a Blue Ribbon projekt csapata. Az utazáson 2 tanár és 2 diák vett részt. A találkozó fő feladata a projekt értékelő lezárása volt. A rendezvényhez kapcsolódó képek és dokumentumok elérhetők az alábbiakban.

Bővebben: Olaszországi projekttalálkozó 2014. május

Comenius projekttalálkozó Isztambulban

2014. március 30.

A Blue Ribbon pályázat keretében március hónapban Almási Andrea és Vlasits Géza tanárok vezetésével diákjaink a törökországi Isztambulban vehettek részt a következő projekttalálkozón. A rendezvényhez kapcsolódó képek elérhetők az alábbiakban.

Bővebben: Isztambuli projekttalálkozó 2014. március

Comenius projekttalálkozó iskolánkban

2013. december 20.

December 16-18. között Budapesten zajlott le a Blue Ribbon nevő Comenius projekt soron következő találkozója. A programban résztvevő iskolák pedagógusait iskolánkban láttuk vendégül. A hivatalos programmegbeszélést  városnézés és egyéb kötetlen programok követték a három nap során.

Bővebben: Budapesti projekttalálkozó 2013. december 16-18.

Spanyolországban járt
a Comenius projekt  csapata

2013. szeptember 29.

Iskolánk négy diákja és két pedagógusa szeptember 23-27. között a Blue Ribbon című Comenius projekt keretében spanyolországi utazáson vett részt. A program három napja alatt a csapat tagjai bemutatták előadásaikat, melyeket Budapest vizeinek vízminőségéről készítettek, illetve megtekintették Andalúzia számos nevezetességét.

Bővebben: Spanyolországi találkozó 2013. szeptember

Portugáliában járt a Comenius projekt  csapata

2013. május 19.

Május 12-16. között  Portugáliában zajlott le a Blue Ribbon elnevezésű Comenius pályázat újabb találkozója. A rendezvényen  négy diák és három pedagógus képviselte iskolánkat. A csapat tagjai a szakmai programok mellett megtekintették Porto városát, valamint kirándulásokon vehettek részt Észak- Portugália csodálatos tájain.

A találkozóra elkészített prezentációk letölthetők innen.

A Tizenhetedik Online beszámolója a tanulmányútról elérhető innen.

A tanulmányúton készült képeket feltöltöttük a honlap webalbumába is, elérhetők az alábbiakban:

Porto

Képek letöltése....
Arcos de Valdevez

Képek letöltése...
Serra da Peneda

Képek letöltése...
Ponte de Lima

Képek letöltése...
Viana de Castello

Képek letöltése...

Bővebben: Portugáliai találkozó 2013. május

A portugáliai utazásra készített prezentációk

2013. május 19.

Az alábbiakban letölthetők a Blue Ribbon program portugáliai találkozójára készített prezentációinak angol nyelvű változatai:

Franciaországban járt a Comenius projekt csapata

2013. március 20.

2013. március közepén zajlott le a Blue Ribbon nevű program második találkozója a dél-franciaországi Albi városában. Iskolánkat Szép Edit és Pokk Péter tanárok képviselték diákjaikkal.

Bővebben: Franciaországi találkozó 2013. március

A Blue Ribbon programjának megnyitó találkozója Vilniusban

2012. szeptember 20.

Szeptember 11-14. között zajlott le Vilniusban a Blue Ribbon pályázat első talákozója, amelyen iskolánk nem tudta képviseltetni magát. Mellékelten közöljük a talákozó programját.