EREDMÉNYEINK


Ezen az oldalon diákjaink és felkészítő tanáraik szakmai eredményeit, elősorban a különféle (országos, fővárosi, kerületi) versenyek aktuális eredményeit adjuk közre.

 

tovabb nyil bal

Az almenüpontokban bemutatjuk az OKTV-döntős tanulóinkat 1999-től napjainkig, valamint a korábbi tanévek fontosabb versenyeredményeit.

 

Az idei OKTV végeredményei

2020. április 27.

Az OKTV versenybizottságai hivatalosan is megállapították a 2019/2020. évi tantárgyi versenyek végeredményét. Az Oktatási Hivatal a napokban tájékoztatta az eredményről az iskolákat. Ismert, hogy a járványhelyzet miatt a szóbeli döntők hiányában a korábbi fordulók részeredményeit vették figyelembe a végső sorrend megállapításakor.

Bővebben: Az idei OKTV végeredményei

Nemzetközi verseny sikeres magyar diákja: Mihály Panka 6. A osztályos tanulónk

2020. április 12.

Az anyanyelvet használó nemzetközi versenyt Bécsben rendezik meg már egy évtizede. Második alkalommal hozza el az első helyet gimnáziumunk kiváló vers- és prózamondó kitűnő tanulója: Mihály Panka 6. A osztályos tanuló.

Bővebben: AMAPED verseny 2020

Harmadik helyen iskolánk Ultimate Frizbi csapata

2020. március 1.

Iskolánk Ultimate Frizbi fiú csapata a hétvégén részt vett a Budapest Ultimate Terembajnokság 2020 versenyen. Nagyszerű teljesítménnyel a dobogó harmadik fokára állhattak fel. Ez újonc csapatként gyönyörű eredmény, mely a fiúk kiemelkedő csapatmunkájának volt köszönhető. Gratulálunk nekik!

Bővebben: Harmadik helyen iskolánk Ultimate Frizbi csapata

Kerületi eredmények a Szép magyar beszéd versenyen

2020. február 21

A Szép magyar beszéd verseny kerületi fordulóján négy diák képviselte iskolánkat. Az 5-6. osztályosok kategóriájában Mihály Panka 1. helyezett, a 7-8. osztályosok kategóriájában Kertész Domokos 2., Kovács Orsolya pedig 3. helyezett lett.

Bővebben: Kerületi eredmények a Szép magyar beszéd versenyen

Pedagógusaink elismerése

2020. február 6.

Az Erdős Renée Házban megrendezett Magyar Kultúra Napi Tárlaton Vitárius Nikoletta grafikusművész, iskolánk tanára kiállítási díjat kapott.
Idén 12 tanár vehette át a Pedagógus Kutatói Pályadíjat Török Ádámtól, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkárától, köztük Komáromi Annamária tanárnő is.
Gratulálunk az elismerésekhez!

Bővebben: Pedagógusaink elismerése

Szép eredmények a Bolyai Matemetikaverseny döntőjében

2019. december 3.

A Bolyai Matematikai Csapatverseny országos döntőjében a balassis csapatok szép eredményeket értek el. Ritkán fordult elő, hogy mind a négy érintett évfolyamunk döntős résztvevő ebben az erős mezőnyben. Idén ez sikerült.

Bővebben: Bolyai verseny 2019. december

Matematika versenyeredmények a 2018/19-es tanévben

2019. június 14.

Az előző évekhez hasonlóan az idei tanévben is a matematika versenyeken való szereplés volt a legnépszerűbb iskolánkban. Ezt bizonyítja, hogy tanulóink több mint két harmad része, azaz 399 fő nevezett be 12 neves országos versenyre. Ezeken a versenyeken 22 döntős helyezést értünk el.

Bővebben: Matematika versenyeredmények a 2018/19-es tanévben