Felvételizők figyelmébe!

2021. február 5.

A gimnáziumi felvételhez szükséges jelentkezési lapok leadásának határideje 2021. február 19. (péntek).


A járványügyi előírásokat figyelembe véve a következő módon juttathatják el iskolánkba a szükséges dokumentumokat:

1. Személyesen a gimnázium portáján
2. Elektronikus úton, szkennelt csatolmányként a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre.
3. Postai küldeményként a gimnázium címére (Budapest XVII. Kerületi Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium, 1174 Budapest, Széchenyi u. 1-7.) Amennyiben csak postázással tudják megoldani a hozzánk való eljuttatást, kérjük, azt semmi esetre se hagyják a február 19. előtti utolsó napokra!

A jelentkezési lapok leadásakor a következőkre érdemes figyelni:

A jelentkezési lapot mindkét szülőnek alá kell írnia. Egy aláírás esetén kérjük csatolni a hivatalos végzést a szülői felügyeleti jog gyakorlásáról.
A tanuló 4. osztályos félévi tanulmányi értesítőjét (személyes vagy postai úton történő leadás esetén a hiteles másolat is elegendő).
Felhívjuk a figyelmet, hogy a tanulói adatlapot az Oktatási Hivatal címére (9001 Győr Pf. 694) a szülőknek postai úton kell elküldeniük.

A szóbeli vizsgák beosztását – a jelentkező tanulók oktatási azonosítójának feltüntetésével – honlapunkon tesszük közzé február 25- ig. Külön értesítést erről nem küldünk. A szóbelire minden jelentkezőt beosztunk.
A szóbeli felvételi napjai: március 1., március 2. (pótnap: március 8.)

Kérdéseikkel a 06 1 256 9719 telefonszámon fordulhatnak a gimnázium titkárságához.