Felvételi jegyzék 2022

2022. március 11.

Az alábbiakban tesszük közzé a 2022/2023-as tanévre jelentkezett tanulók összesített felvételi eredményeit.

A 2022/2023-as tanévre 84 tanuló felvételét irányoztuk elő (56 fő: angol első idegen nyelv; 28 fő: német első idegen nyelv).
A felvételi tájékoztatóban közölt szabályok szerint pontazonosság esetén a sorrendet a következő szempontok határozzák meg: jogszabály alapján előnyt élvez a kerületi lakos, további pontazonosság esetén az írásbeli eredmény rangsorol, az ezek után is fennálló pontazonosság esetén a matematika írásbeli eredménye dönt a sorrendről.
A jelentkezések függvényében egy tanuló az angol és német listán is szerepelhet, a sorrend a KIFIR visszajelzése után válik véglegessé.
Felhívjuk a figyelmet, hogy az eredmények ismeretében a jelentkezések módosítására 2022.03.21-22-én lesz lehetőség. A módosítás során tanulmányi területet törölni nem lehet, azonban azok eredetileg beírt sorrendje átalakítható, illetve új tanulmányi terület felvételére is van lehetőség, de utóbbira csak olyan középfokú iskolában, amely az eredeti tanulói adatlapon szerepelt; és csak az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján. A módosítás menetéről az Oktatási Hivatal honlapján (www.oktatas.hu) lehet tájékozódni.